Ποιοι είμαστε

ABBICULTURA A.P.S. είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός με έδρα το Μπελβί, ένα χωριό 600 κατοίκων στο κέντρο της Σαρδηνίας, στην Ιταλία. Ιδρύθηκε το 2016 από νέους επαγγελματίες διαφορετικών κλάδων και εθνικοτήτων που πειραματίζονται πολιτιστικά προγράμματα σε μικρά κέντρα, συνδυάζοντας επιστημονική, καλλιτεχνική και κοινωνική έρευνα και δημιουργώντας δεσμούς με άλλους τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς.

Ρίξτε μια ματιά στο δίκτυο των τοπικών, εθνικών και διεθνών συνεργατών μας εδώ.

 

Τι κάνουμε

Ο οργανισμός μας βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τους τοπικούς παράγοντες (πολίτες, οργανισμούς, θεσμούς) για τη δημιουργία και υλοποίηση καλλιτεχνικών προγραμμάτων που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο · τη διοργάνωση μαθημάτων, εργαστηρίων, φεστιβάλ και εκδηλώσεων · τη δημιουργία πραγματικών και εικονικών αφηγηματικών συστημάτων αναφορικά με τη δραστηριότητά μας, ώστε να καταστήσουμε τα προγράμματά μας γνωστά και να τα προωθήσουμε και σε άλλα περιβάλλοντα.

Η αποστολή μας 

Επιδιώκουμε να διερευνηθεί το δυναμικό της τέχνης ως σημαντικός καταλύτης για κοινωνικές αλλαγές ·  

να εμπλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα στις δραστηριότητές μας, με στόχο την ανάπτυξη του κοινού και την προώθηση κοινών οραμάτων.

Το όραμά μας

Η διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων, η έμπνευση φαντασίας όσων συμμετέχουν στις δραστηριότητές μας ·  

η συνεχής και ακούραστη μετακίνηση από το σύνηθες στο έκτακτο και ασυνήθιστο·  

η σύνδεση των τοπικών κοινοτήτων με άλλες περιφερειακές, εθνικές και ευρωπαϊκές κοινότητες.